11.5 C
Panevezys
2024 / 10 / 18

Astrologinė prognozė spalio 10-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tai turėtų būti darbinga diena su neblogais pastangų rezultatais. Kita vertus, vakare vis tiek nesijausite patenkinti. Galbūt dienos įspūdžiai neleis atsipalaiduoti, o gal kas nors sugadins nuotaiką.

- Reklama -

JAUTIS. Norėsis kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, mokytis užsienio kalbų. Galite gauti žinią iš valstybinės įstaigos.

DVYNIAI. Tikriausiai būsite išradingi, panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales bei pasinaudodami kitų silpnybėmis. Kažko pasieksite verslo ar turto sferoje, derybose. Be reikalo neišlaidaukite.

VĖŽYS. Daug sužinosite ir išmoksite intensyviai bendraudami su žmonėmis. Domins kitų žmonių psichologinės problemos. Įžvalgiai jas analizuosite. Tai padės suderinti skirtingus interesus, rasti raktą į dominančio žmogaus širdį.

LIŪTAS. Nebijokite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, gal net už du, jeigu taip susiklostys situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą. Jeigu aktualu, pasitikrinkite sveikatą.

MERGELĖ. Aktyvi, rezultatyvi diena. Bus flirto, smagaus bendravimo su vaikais, o darbas atrodys beveik panašus į žaidimą. Visgi iniciatyva meilės reikaluose turi būti pamatuota. Kontroliuokite savo polėkius.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdieninių klausimų rate, o į jų aptarimą ir sprendimą sugebėsite įtraukti ne tik šeimos narius, bet ir ne tokius artimus žmones.

SKORPIONAS. Tikriausiai atsiras reikalų, kuriuos tvarkydami užmegsite naujų pažinčių. Šiandien išgirsta informacija, patraukli idėja iš tikrųjų bus naudinga ir nesunkiai realizuojama.

ŠAULYS. Galimas finansinis, materialinis savo galimybių įvertinimas. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informaciją, kuria sumaniai pasinaudosite. Tačiau abejonių gali sukelti pažįstamo žmogaus planai.

OŽIARAGIS. Ši diena gali atnešti gerų įspūdžių. Protas ir emocijos veiks išvien ir toks balansas leis jums sėkmingai veikti. Visgi vakare taip gerai emocijų jau nebevaldysite. Neišpūskite smulkmenų.

VANDENIS. Geriau seksis dirbti ir ilsėtis vienumoje, netrukdomiems ir neprižiūrimiems. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, prasmingai tai išnaudokite. Šiandien daugiau laimėsite, būdami paslaptingi

ŽUVYS. Ši diena bus aktyvi. Užgrius įvairiausi reikalai, teks nemažai bendrauti. Būsite nepakeičiami ten, kur būtinas lankstus bendravimas. Kažkoks susitarimas gali atnešti naudos.

Gražios dienos!
Miglė Valionytė (ELTA)


Patogiausias būdas sužinoti daugiau apie mūsų pajūrį (Palangą) – sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

TOP naujienos

Kaip obuolius nuo obels automobilių dalis raškantys vagys nepristinga idėjų

Vis anksčiau temstant, yra tokių, kurie stengiasi išnaudoti šį tamsųjį laikotarpį – tai vagišiai. Vienos iš sparčiausiai augančių nuostolių sumų šiemet jau yra dėl...

Kodėl moterų ir vyrų atlyginimai skiriasi ir Lietuvoje?

Lietuvoje, kaip ir didžiojoje dalyje išsivysčiusių šalių, darbo rinkoje egzistuoja nelygybė tarp vyrų ir moterų atlygio. Ne paslaptis, kad dirbančios moterys dažnai gauna žemesnį nei...

Grilis ne tik mėsai – ant žarijų ruoštų kaulavaisių receptai: tiks ir desertams, ir kaip puikus garnyras

Ar kada bandėte ant grilio išsikepti vaisių? Šiam ruošimo būdui ypač tinka kaulavaisiai: nektarinai, persikai. Paruošti ant grilio kaulavaisiai išlieka sultingi, įgauna sodraus dūmo...

Šią savaitę sniegas taps beveik 10 kartų sunkesnis

Nuo rytojaus draudikai prognozuoja sniego sukeltų žalų gyventojų ir verslo turtui piką. Sniego sukeliamos žalos net prilyginamos stichinių nelaimių nuostoliams. Pastarąją savaitę Lietuvą užgriuvo...

ORAI: Antradienis be lietaus, aukščiausia temperatūra 22–27 laipsnis šilumos

Antradienio dieną nelis. Vėjas besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 22–27, pajūryje 19–21 laipsnis šilumos. Trečiadienį be lietaus. Vėjas naktį silpnas, dieną šiaurinių krypčių, 4–9 m/s. Temperatūra naktį 6–11, vietomis iki 13 laipsnių šilumos, dieną...

Nuo sausio 1 d. vėl bus vykdomi skrydžiai iš Jungtinės Karalystės

Gruodžio 30 dieną Vyriausybės posėdyje buvo nuspręsta nuo 2021 m. sausio 1 d. nebepratęsti skrydžių iš Jungtinės Karalystės (JK) draudimo. Vieningai skrydžių draudimą iš JK įvedusios Baltijos valstybės kartu jo ir atsisakė. „Latvijos ir Estijos...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS