11.5 C
Panevezys
2024 / 10 / 18

Astrologinė prognozė spalio 8-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien galite tikėtis svarbių asmenų palankumo, dėmesio. Didelę vertę turės jūsų kompetencija, išsilavinimas, įgytas autoritetas. Visgi ramiai nesijausite, jeigu reikia pristatyti veiklą ar projektą, dalyvauti konkurse ir pan.

- Reklama -

JAUTIS. Pravartu apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansinėje srityje. Turite pagalvoti, kaip išvengti perteklinių išlaidų, apsidrausti. Gali įtraukti svaigus meilės sukūrys.

DVYNIAI. Galite puikiai pasirodyti konkurse, pristatyme. Nors turėsite daug darbo, raskite laiko savo veiklos ar gyvenimo partneriui. Stenkitės empatiškai išklausyti jį be jokio oponavimo. Juk norite santarvės ir kokybiškos partnerystės, o ne įtampos.

VĖŽYS. Šiandien galite imtis iniciatyvos, jei norite kažką pradėti, pataisyti, patobulinti. Turbūt sulauksite pagyrų dėl savo stiliaus, patrauklumo ar talentų, vaikų ar augintinių. Susižavėjęs asmuo gali pateikti viliojamą pasiūlymą.

LIŪTAS. Regis, šiandien būsite žaismingai nusiteikę ir gebėsite daryti gerą įspūdį, prisitraukti gerbėjų, sužavėti, sudominti savo privalumais, gebėjimais. Bus nesunku pagerinti santykius.

MERGELĖ. Ir intelektinė veikla, ir kūrybinė veikla jums itin gerai seksis, jeigu galėsite padirbėti saugioje asmeninėje erdvėje, be viešo dėmesio bei kitokio blaškymo. Galite gauti kvietimą į renginį, varžybas ar pasimatymą.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien pravartu nevengti kontaktų, nes galite sulaukti informacijos, kuri jums bus naudinga. Galite gauti netikėtą pasiūlymą, kvietimą į konferenciją, stažuotę, mokymus ar kt. Jūsų gebėjimai bus įvertinti.

SKORPIONAS. Regis, rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Būsite nusiteikę derėtis, vertinti. Jeigu aktualu, sėkmingai susitarsite dėl kredito, lizingo, nuomos, paramos ar pan. Džiugins ir meilė, flirtai.

ŠAULYS. Pasižymėsite sumanumu, kūrybingumu. Tai, ko tikėjotės iš kolektyvo, komandos, draugo, gali pasiteisinti. Tikriausiai jums seksis stiprinti savo pozicijas, nors ir turite ypatingų konkurentų.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien jums net nereiks įdėti pastangų, kad gautumėte gerą rezultatą – tarsi pasroviui įplauktumėte į saugų uostą. Pasinaudokite tuo ir leiskite sau šiek tiek atsipūsti.

VANDENIS. Šiandien kartu su bendraminčiais nemažai pasieksite, jeigu veiksite solidariai. Regis, sugebėsite nenuvilti draugų, vaikų ir gerbėjų. Visur spėsite, visiems patiksite.

ŽUVYS. Šiandien įmanomas ne tik bendraminčių, gerbėjų, bet ir įtakingų asmenų palaikymas, vadovybės įvertinimas. Gali atsinaujinti sena meilė ar draugystė.

Gražios dienos!

Miglė Valionytė (ELTA)

TOP naujienos

Kaip Lietuvos verslui rasti kelią į vieną turtingiausių pasaulio valstybių?

Viena moderniausių ir labiausiai išsivysčiusių pasaulio valstybių – Jungtiniai Arabų Emyratai – traukia ne tik turistus, bet ir Amerikos, Prancūzijos, Anglijos verslininkus, siekiančius, kad...

ORAI: Antradienis be lietaus, aukščiausia temperatūra 20–25 laipsniai šilumos

Antradienio dieną žymesnio lietaus nenumatoma. Vėjas besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 20–25 laipsniai šilumos. Trečiadienį antroje dienos pusėje vakariniuose rajonuose kai kur trumpai palis,...

Užsisakėte maisto į namus ar išsinešti? 5 taisyklės, kurias reikėtų žinoti

Lietuvos Respublikos Vyriausybei nuo 2020 m. kovo 16 d. iki kovo 30 d. imtinai šalyje paskelbus karantiną, buvo uždrausta ir viešojo maitinimo įmonių veikla,...

Rugsėjo 24-os dieną kai kur trumpas, nedidelis lietus

Artimiausios naktys bus vėsios, daug kur dirvos paviršių balins šalnos. KAIP ATSIKRATYTI NERIMO IR PRADĖTI GYVENTI. Laiko patikrinti būdai įveikti nerimą Rugsėjo 24-os dieną kai kur...

ORAI: Šiandien vietomis pustys, kils trumpa pūga, rytoj iki 17 laipsnių šalčio

Šiandien Lietuvoje daug kur protarpiais pasnigs, vyraus nedidelis sniegas. Vietomis pustys, kils trumpa pūga. Šiaurės vakarų vėjo gūsiai kai kur sieks 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 2–7 laipsniai šalčio. Trečiadienį vietomis truputį pasnigs. Plikledis. Vėjas naktį...

2022-ieji – Sūduvos metai: vaišingumas ir šiandien garsina kraštą

Prieš lygiai šešis šimtus metų Sūduvos kraštas Melno taikos sutartimi buvo visam laikui prijungtas prie Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės. Minint šią svarbią progą, 2022-ieji paskelbti Sūduvos metais. Nusikelkime į šį savo kultūra ir turtinga virtuve...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS