8.3 C
Panevezys
2024 / 05 / 15

Astrologinė prognozė sausio 3-iajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Ši diena netinkama vienatvei, užsisklęsti tarp keturių sienų. Regis, aktyviai bendrausite. Tikėtini įdomūs ir naudingi susitikimai. Sėkmė laukia, jeigu jūsų veikla susijusi su tarpininkavimu, teise.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena bus kupina dalykinių reikalų, kuriuos uoliai tvarkysite stengdamiesi įtikti klientams ir darbdaviui. Tikėtinos kalbos apie įsidarbinimą, stažuotę, investicijas, bendrus verslo projektus ar pan.

DVYNIAI. Tai turėtų būti diena, kuri jums leis geriau suvokti galimybes bei perspektyvas. Regis, padvelks naujovėmis. Nuotykių, praturtėjimo, meilės troškulys veikiausiai sustiprės.

VĖŽYS. Šiandien komfortiškiausiai jausitės namuose ir mielai niekur iš jų neisite, jei tik tai įmanoma. Regis, jums patiks kurti gražią aplinką ar išbandyti naują patiekalo receptą.

LIŪTAS. Diena bus turininga ir produktyvi, jeigu tikslų siekti jums padeda patikimi žmones. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, išsiruošę į pramoginį renginį, pasimatymą.

MERGELĖ. Jeigu naktis praeis be problemų, tai diena turėtų būti rami, puiki, tinkama ir verslams, ir namudiniams amatams, ir bet kokiems praktiniams, buitiniams užsiėmimams. Regis, pastangų rezultatai tik džiugins ir skatins dar labiau stengtis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Regis, jums gana smagu bus ir darbuotis, ir linksmintis, jeigu šalia yra gera kompanija. Gali pavykti pasirodyti geresniems, žavesniems. Pravartu skirti laiko ir lėšų sveikatos stiprinimui.

SKORPIONAS. Meninei saviraiškai, labdaringai veiklai tai turėtų būti labai tinkama diena. Daugiau dėmesio skirkite grožio puoselėjimui, sveikatos priežiūrai ir profilaktikai.

ŠAULYS. Diena pasižymės draugiška atmosfera, noru bendrauti, flirtuoti, dalintis mintimis ir viltimis. Bus gana lengva atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, kad esate šio to verti.

OŽIARAGIS. Regis, jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė arba komercinis sandoris pasirodys naudingas. Jeigu kils noras paišlaidauti nedidelėms pramogoms, pernelyg nevaržykite savęs.

VANDENIS. Regis, atsiras naujų troškimų bei vilčių. Per pokalbius gautą informaciją galėsite panaudoti savo gyvenimo aktualijose, ypač jei planuojate gyvenimo permainą.

ŽUVYS. Jeigu neturite slegiančių skolų, ši diena bus rami. Daug dėmesio skirsite savo vidiniam pasauliui arba gilinsitės į kitų psichiką. Kartu su artimais žmonėmis galite aptarti bendrus reikalus ir planus. Tai neliks tuščiomis kalbomis.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Ilgajam savaitgaliui − ypatingas virtuvės šefo receptas

Žolinė – viena svarbiausių vasaros švenčių, jos ištakos siekia pagonybės laikus. Liaudiškoje tradicijoje ši šventė nuo seno žymėjo vasaros darbymečio pabaigą, nes tuo metu...

Problema: tamsoje nesimato kelių ženklinimo linijų. Tai galima nesunkiai pakeisti

Tamsiuoju metų laikotarpiu, ypač kai kelių danga yra šlapia ar drėgna, vairuotojai dažnai skundžiasi, kad kelių ženklinimo linijų visiškai nesimato. Pasak ekspertų, šią problemą...

Kovo 29-oji, pirmadienis, Lietuvos įstojimo į NATO diena

Kovo 29-oji, pirmadienis, 14 savaitė. Saulė teka 06:02, leidžiasi 18:47, dienos ilgumas 12.45 Mėnulis (Pilnatis). Perkamiausios Audioknygos » Vardadieniai: Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas. Datos: Lietuvos įstojimo į NATO diena Šiandienis orai: Šiandien Lietuvoje...

Ką gali padaryti, jog nešvaistitume maisto

Trečdalis pasaulyje pagaminamo maisto yra išmetama arba iššvaistoma, tai daro didžiulį neigiamą poveikį ekonomikai, aplikai ir socialinei gerovei. Būdama didžiausia maisto ir gėrimų bendrove...

Daugiau nei pusė Lietuvos gyventojų turi santaupų, bet jų efektyviai neišnaudoja

59 proc. Lietuvos gyventojų, kurie turi santaupų, renkasi jas laikyti grynaisiais pinigais arba einamojoje banko sąskaitoje ir nepasinaudoja galimybe padidinti savo kapitalo investuodami. Tačiau iš visų Baltijos šalių Lietuvoje yra mažiausiai gyventojų, kurie visiškai...

Saugaus eismo dienai Lietuvoje artėjant – nelaimių keliuose padėtų išvengti pačių eismo dalyvių atsakingumas

Balandžio 6 d. minima Saugaus eismo diena Lietuvoje. Jos tikslas – atkreipti visų eismo dalyvių dėmesį į saugumą keliuose ir priminti, kad dalyvaujant eisme atsipalaiduoti negalime, tad kiekvienas turime elgtis atsakingai, saugoti savo ir...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS